dilluns, 25 de juny del 2012

Bones vacances!

Han estat molts mesos d'estar junts cada dia, tot estudiant, aprenent, jugant, i fent mil i una coses, però el curs, finalment, s'ha acabat. I tot i que ens trobarem a faltar aquest estiu, ens hem ben guanyat aquest descans.
Des del projecte Escoles Verdes, i en concret des de la comissió mediambiental de l'escola, us volem desitjar unes molt bones vacances.
Només us donarem uns petits consells per tenir un estiu una mica més ecològic. Ja veureu que són molt senzills de seguir:

1. Dutxa't, no et banyis. Ara a l'estiu passem calor, suem, i ens volem refrescar. Si en comptes de banyar-nos prenem una dutxa, consumim mooooolta menys aigua.

2. Posa't gots petits de beguda. Fa calor, i la beguda al got s'escalfa ràpidament. Si poses un got gran, sovint s'acava escalfant massa i te n'has de deixar una part, perquè ja no és bo. Posa't millor dues vegades una quantitat petita. A més a més de recursos, també estalviaràs diners!

3. Abans de posar l'aire condicionat, assegura't que cal. Si ets a casa, pots treure't la samarreta. Potser no n'hi haurà prou, però tal vegada sí que puguis posar-lo una mica menys.

4. Diverteix-te! Si t'avorreixes, posaràs la tele, menjaràs sense gana, encendràs l'ordinador o la consola, els tornaràs a apagar... I si baixes al parc a jugar? I si agafes un còmic? I si vas a veure un amic? Facis el que facis, gaudeix de les vacances!

Així que, recordeu:

BONES VACANCES!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada